Turvallisuuskoulutus(TK)

  • Turvallisuuskoulutus(TK) Kurssi 49€

Turvallisuuskoulutus on pakollinen opetuslupaoppilaille. Ajo-opetuksen opetusluvalla voit aloittaa vasta turvallisuuskoulutuksen jälkeen. Autokoulussa ajo-opetuksen saa toteuttaa joustavammin.

Autokoulussa annettavan kuljettajaopetuksen sijaan opetusta voidaan antaa myös opetusluvalla. Voit myös yhdistää opetuslupa- ja autokouluopetusta joustavasti. Jos suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee oppilaan suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (Turvallisuuskoulutus) ennen ajo-opetuksen aloittamista. Opettaja voi halutessaan osallistua oppilaan kanssa turvallisuuskoulutukseen. Todistusta suoritetusta koulutuksesta on pidettävä mukana ajo-opetuksessa.

Turvallisuuskoulutus (EAS) sisältää neljä (4) tuntia verkkoteoriaopetusta. Voit aloittaa verkkoteoriat millä minuutilla tahansa maanantaista torstaihin kello 14.00-20.00 välisenä aikana kirjautumalla oppimisympäristösi linkistä mukaan tunnille. Verkkoteoriatunti alkaa kirjautumishetkestäsi, joten et ole sidottu tasatunneittain alkaviin teoriatunteihin. Verkkoteoriapalvelu sulkeutuu klo 21.00. 

Turvallisuuskoulutuksen suorittamisen jälkeen saat autokoululta todistuksen suorituksestasi ja voitte aloittaa ajo-opetuksen.

 

Call Now Button